Teszteltem: Mártogatós
2016. október 10. írta: Anita Bé

Teszteltem: Mártogatós

Rendkívül jó élménnyel gazdagodtam, amikor a Mártogatós nevű vállalkozással kooperálásba kezdtünk. Egyrészt kiemelném, hogy fantasztikusak a vállakozás tulajdonsai: nyitottak, rendkívül jó üzleti érzékkel megáldottak, és kedvesek. Ki az, aki ne szeretné a finomabbnál-finomabb mártogatósokat, a mini kis kolbikat, a roppanós zöldségeket, és a frissen sült apró kifliket?

1_7.jpg

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy kifejezetten szerettem volna, ha a Mártogatós választaná ki az én Business Breakemet, amelyet házhoz is szállított maga az egyik tulajdonos. Bevallom, én dobtam egy hátast, amikor ez tudatosult bennem. Kifejezetten jó érzés fogott el, hiszen fontosnak tartja a kommunikációt, a visszajelzést, illetve így biztos, hogy a rendelt tétel úgy kerül az asztalra, ahogyan a vásárló azt igényelte. Gergő elmondta nekem, hogy ez a kezdetek óta így megy: természetesen nem könnyű ez a helyzet, hiszen szépen beindult az üzlet, viszont fontos számukra a vásárlókkal való kommunikáció, a cég a minőségi ételek mellett ettől is olyan különleges. Az üzlet a cateringen, és a házhozszállításon alapul: szívesen vállalnak nagyobb rendezvényeket is, itt viszont fontos az előzetes egyeztetés, mert maximalizált létszámban tudnak gondolkozni. Budapest egész területén a házhozszállítás bele van építve az árba, amit kialakítottak, de szívesen elmennek Pest megyébe is, ebben az esetben viszont a szállítási költségek a vevőt terhelik. Ennek egyeztetéséhez szintén Velük kell felvenni a kapcsolatot.

2_3.jpg

No, és most vegyük sorba a kóstolt ételeket!

Az első nagy kedvencem a sült céklás ízvilág volt, aminek tetején gránátalma pihent. Édeskés, kellemesen fűszerezett, és kicsit rusztikus volt.  Négyen teszteltük a termékeket, és egyértelmű szavazattal nyert a termék. Még azok is szerették ezt az édes mártogatóst, akik alapjában tekintve nem kedvelik a céklát. Szokatlan, így mindenkinek ki kell próbálnia!

3_3.jpg

A libatepertős mártogatós nagyon megosztó volt, köszönhetően annak, hogy két férfi, és két nő ült az asztalnál. A férfiak imádták, számukra ez egy szuper menő falat volt, míg a lányok megdöbbenve fogadták, hogy ez bizony tepertő a javából! Ezt tényleg azoknak ajánljuk, akik rajonganak az ízért, mert az maga nagyon friss, és testes. Ehhez a srácok egyből megittak egy finom pohár bort is, tökéletesen illett hozzá.

4_3.jpg

Az asztalt szilvás termék a Mártogatós tulajdonosának elmondása alapján abszolút közönségkedvenc, így mindenki izgatottan várta, hogy mi az, ami másoknál is kiveri az ízbiztosítékot. Nos, bátran állíthatom, hogy okkal olyan népszerű a termék! A tetején lévő lime annyira nagyon feldobja az egész mártogatóst, hogy kedve van az embernek táncolni. Egyszerre édes, és savanykás. Az asztalt szilva nem tolakodó, pont annyi, amennyi kell bele. Nagyon krémes, lágy ízvilág.

5_1.jpg

A kéksajtos dióstól az egyik férfi idegenkedett, de kiderült, hogy felesleges volt az aggodalma. Nagyon lágy, tisztán kivehetőén sajtos ízű volt a termék. A dió nem ropogott a fogunk alatt, éppen hogy egy kellemes ízlöketet adott az egyébként is kíváló összhangú mártogatósunknak. Amikor a kis kiflifalatunkkal együtt megkóstoltuk, úgy gondoltuk a mennybe érkeztünk J A céklás mártogatós mellett ez lett a második kedvenc termékünk.

6.jpg

Rukkolás pesto: Aki evett már pestot, az tudja, hogy ezt valaki vagy szereti, vagy nem. A társaságunkból mindenki kedvelte, így a véleményünk egyértelműen afelé hajlott, hogy ez a termék illik a csomagba, egy könnyed lezárása az estének. Mi ezt hagytuk közvetlen utoljára, mert ezt mindenki ismeri, nincsenek váratlan kombinációk. Úgy gondolom, hogy kellően lágy volt, és a jó minőségű olívaolaj is érződött a terméken. A rukkola alapjáraton kesernyés, viszont a pestonk nem volt az, így örülök, hogy a megálmodójának sikerült megtalálnia a tökéletes egyensúlyt!

unnamed_3_19.jpg

Mini kolbászkák, zöldségek, és a kis kifli: A cég nem árul zsákbamacskát, csak és kizárólag szép, jó minőségű, és friss alapanyagokkal foglalkozik. Egy terméken sem találtunk kivetnivalót, tökéletesek voltak a zöldségek, hibátlan szeletelést kaptak. A kolbászkákon semmi oda nem illő nem volt, rögvest pálcikákra lett helyezve. Az ember csak leemel egyet, és már eheti is. Mindannyian imádtuk, tudtunk volna még belőle enni J A kicsi kifli roppanós volt, belül puha, szuperül illett a krémekhez.

7_1.jpg

8_1.jpg9_1.jpg10_1.jpg

Már várom a következő családi rendezvényünket, mert biztos vagyok benne, hogy a Mártogatósnak munkát fogok adni. Nem kell feleslegesen dolgoznom a konyhában, mindent házhoz hoznak. Megfelelő a tálalás, így ezt a terhet is leveszik a vállamról. Rengeteg időt meg lehet vele spórolni, amelyet mással tölthetsz -akár a családoddal- ami lássuk be, megfizethetetlen.

Keressétek fel Őket Ti is, nézzetek szét körbe Náluk, és ha tetszik, bombázzátok őket a megrendelésetekkel:

http://www.martogatos.com/

https://www.facebook.com/martogatos/

A cikk megírásának lehetőségét köszönöm a Mártogatósnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr8011781365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása