Bemutatkozik: REAC Club-Büfé
2015. május 27. írta: Anita Bé

Bemutatkozik: REAC Club-Büfé

A szokásaimtól most kicsit eltérek, így most egy olyan helyet mutatok be Számotokra, amely a Ti kikapcsolódásotokat biztosítja. Budapest XV. kerületében található a Budai II. László Stadion, ez mellett található egy kicsinek nem mondható, de annál barátságosabb REAC Club-Büfé.

img_9081.JPG

 A hely jellegéből adódóan itt a dekoráció a fociról szól: csapatok fényképe, kék-sárga színek a falon. Miért is mutatom be ezt a helyet? Azért, mert hatalmas lehetőség van benne azok számára, akik egy csendes kis helyen, zöld övezetben szeretnének a családjukkal, barátaikkal egy kis időt tölteni. Hogyan lehetséges mindez?

img_9093.JPG

 

kert.jpg

Lehetőségünk van arra, hogy egy egész termet lefoglaljunk, ha bulizni, vagy akár csak egy jó ízű vacsorát elfogyasztani szeretnénk a családdal, vagy a barátokkal. Kevés az a vendéglátóhely Magyarországon-Budapesten, ahol nem kérnek mindezért cserébe pénzt. Ez a kis üzlet mégis úgy gondolta, hogy lehetőséget biztosít azoknak is, akik nem feltétlenül tehetik meg mindezt maguknak.  Kérheted, hogy szállítsanak ki pizzát, vagy vendéglőből tudsz rendelni ételt. Ott jártamkor éppen egy rendezvény zajlott, melyhez kifejezetten a hely színeit kérték alapul. Bográcsban rotyogott a pacal, ez került tálalásra a későbbiekben. 

img_9028.JPG

 

img_9100.JPG

Amennyiben Te magad szeretnéd elkészíteni a vacsorádat, a kerthelyiségben található egy bográcsállvány, így akár egy jó kis gulyást is össze tudtok dobni a barátokkal, miközben a hűs sört fogyasztjátok. A Club-Büfének csupán az a kérése, hogy italt ne hozzatok be magatokkal, mindent itt fogyasszatok. Természetesen arra is lehetőségetek van, hogy otthon elkészített ételeiteket szolgáljanak itt fel Számotokra, ez itt nem okoz problémát. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész, szívből ajánlom Őket amennyiben ilyen kérdésetek volna.

bogracs1.jpg

A terítéket tekintve 2 lehetőség adott: a biztonságotokért javasolt az eldobható étkészlet, és az egyszerűbb díszítés. Ez leginkább egy bográcsozás alkalmával javasolt. Amennyiben egy zártkörű rendezvényt szeretnétek tartani, és felelősséget tudtok vállalni az étkészletért, abban az esetben lehetőség van igényesen megteríteni. Ezt minden esetben jelezzétek előre!

img_9053.JPG

 

img_9059.JPG

img_9061.JPG

A szabadban egy projektor is a vendégek kényelmét szolgálja, szervezhettek focimeccsnézést a barátokkal, vagy ha a kedvenc filmetek megy, kérhetitek, hogy vetítsék ki a tévéről Számotokra. Olyan sok lehetőség van, ami csak Rátok vár, hogy nem is részletezem tovább. A belső teremben 1 csocsó asztal várja a játékosokat, tarthattok versenyeket, a tét lehet akár egy csapolt sör, vagy egy finom hűs gyümölcslé :).

img_9039.JPG

 

Elérhetőség: REAC Club-Büfé

1152 Budapest, Széchenyi tér 8-10

Telefonszám: 0670-9455849

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr837494932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása