Teszteltem: Trap Factory
2015. május 12. írta: Anita Bé

Teszteltem: Trap Factory

Fiatalabb koromban nagyon szerettem azokat a számítógépes játékokat, melyben egy szobából kellett kijutni különböző logikai feladatok segítségével. Szerencsére valaki látott ebben fantáziát, és úgy gondolta, miért ne lehetne ezt a valóságban is megvalósítani? 

1472851_1441586172730928_1817467840_n.jpg

A Trap Factory Csepelen található, azon belül is a Csepel Művek belterületén. Tökéletes helyszín az olyan látogatók számára, akik már unják a sablonos összejöveteleket, és valami másra, izgalmasra vágynak. Kisgyerekkel, csapattal egyaránt jó ötlet a kimozduláshoz, egy új élményt tud adni egy ilyen program. De miről is szól ez a játék? Különböző pályákból lehet választani, attól függően, hogy milyen a csapatunk összetétele. Amennyiben gyermekkel érkezünk, ajánlom a könnyebben megfejthető feladványokat tartalmazó játékokat, hiszen így Nekik is sikerélményük lehet egy ilyen kaland során. Amennyiben csapatépítés zajlik, esetleg olyan barátokkal érkeztek, akik már jártak ilyen játékon, akkor az erősebb, nehezebb feladatokat tartalmazó programokat ajánlom.

Nézzük a választékot:

- A hadművelet -Serbakov tábornok segélyhívása  /Erősség:9/

tf_katonai.jpg

-Bottal üthetjük a nyomát! -Miss Marple kezében a kulcs a gyilkosság részleteihez  /Erősség:7/

tf_miss_marple.jpg

-Rejtélyek háza -Semmi sem az, aminek látszik. Vajon átlátunk a megtévesztés hálóján? /Erősség: 8/

tf_buvesz.jpg

- A szökés -Végre egy börtön, ahonnan 60 perc alatt esélyünk van kiszabadulni /Erősség:8/

tf_borton.jpg

-Az őrület határán -A professzor kedvenc feladatai /Erősség: 10/

tf_orult_professzor.jpg

-Holttér -Vajon mindent időben észreveszünk? /Erősség: 8/

tf_autoszerelo.jpg

Ha már unod, vagy túl könnyűnek találod a szabadulós játékokat, akkor pedig plusz egy ügyességi pálya is rendelkezésetekre áll, hogy bizonyítsatok. /Erősség:10/

img_3794.jpg

Amikor mi mentünk, ugyanennyi információval rendelkeztünk mint Ti a foglalásunkkor. Ez nem sok, viszont okkal van, hiszen minden apró kis információ segítséget jelenthet a kijutáshoz. Tapasztalatlan szabadulós játékosokként egy könnyű pályát választottunk: Bottal üthetjük a nyomát! Miss Marple neve izgalmas szórakozást ígért Nekünk, így már alig vártuk a foglalt időpontunkat. Megérkezésünkkor egy moderátor várt Ránk, aki megkérdezte melyik pályát foglaltunk, és melyikőnk neve volt megadva. Ezt követően elvitt bennünket arra a helyre, ahol várt ránk a játék. Egy hatalmas ajtó előtt találtuk magunkat, a pálya neve volt csupán feltüntetve rajta. Amint beléptünk, részletes tájékoztatást kaptunk a játék menetéről, a fontos tudnivalókról. Természetesen van beépített pánik gomb, így akire hirtelen rájönne a bezártság érzés, azonnal a segítségére sietnek. A beépített kamera, és a walkie-talkie segít továbbá akkor, ha nagyon elakadtok, és úgy érzitek nem tudtok tovább haladni. Bevallom, mi többször kértünk iránymutatást, mert beletört a bicskánk egy-egy feladványba. Nagyon kedves volt a moderátor, aki igyekezett úgy rávezetni a megoldásra, hogy irányt mutatott, de nem árulta el a megfejtést. Itt tényleg az itt vendégeskedő személy biztonsága, és szórakozása a legfontosabb. A játékról nem mondhatok el Nektek semmit, mert örülnék, ha Ti magatok is részt vennétek benne, azt viszont talán megjegyezhetem, hogy itt minden kis apró elemnek jelentősége van. Legyetek szemfülesek, próbálgassátok ki a különböző tárgyakat, sosem tudhatjátok, hogy melyik lesz az, mely a végén a kijutáshoz segít Benneteket. 

Mi nagyon jól szórakoztunk, 55 perc és mint írtam segítség is kellett a kijutáshoz. Nagyon klassz sikerélmény volt számunkra, arról nem is beszélve, hogy csapatként tudtunk működni.  A taktikát mindenki maga választhatja ki: játszhattok úgy, hogy mindenki beleveti magát, és sodrótok az árral, vagy akár kiválaszthattok egy személyt, akinek hallgattok a szavára, és úgy pásztázzátok végig sorban a szobát, ahogyan ő azt elképzeli. Mi kezdésnek ez utóbbit szerettük volna, de rájöttünk, hogy itt mindenki aktív és erős személyiség, így átfordultunk inkább az első felállásra :) . Köszönjük szépen a Trap Factorynak, hogy részt vehettünk, és jót szórakozhattunk. Bízom benne, hogy Ti is hamarosan játszotok egy jót! :)

11178190_991666727533375_5899090475027510230_n.jpg

A képek forrása: Trap Factory honlapja

Elérhetőség:

Cím: 1211 Budapest, Központi út 35-47 (Csepel Művek) Központi út és Lakatos u. sarok

http://trapfactory.hu/

https://www.facebook.com/trapfactorycsepel/timeline

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr267444332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása