Teszteltem: Naobay
2015. január 30. írta: Anita Bé

Teszteltem: Naobay

A Naobay egy természetes kozmetikumokat gyártó márka. 

c0e4fc7b3ef24d5ea292e92379c00db7dadc07af80d6b438db5cacd0a2555405.jpg

A termékek magas minőségű összetevők felhasználásával készülnek, melyek biológiailag lebomlók, állati eredetű, illetve az emberi szervezetre károsan ható anyagokat nem tartalmaznak. A tégelyek újrahasznosított anyagokból vannak, a különleges fa csomagolások és betétek faipari üzemekből származó fahulladékból készülnek. A címkéken százalékos pontossággal tüntetik fel a természetes és organikus összetevők arányát, ezzel is támogatva a fogyasztó tiszta és érthető tájékoztatását.

Az organikus összetevők, a csomagolás és a gyártási folyamat is ellenőrzött, ECOCERT minősítéssel rendelkezik. A csomagoláshoz felhasznált faanyag felelős és fenntartható erdőgazdálkodásból származik. A termékeket és összetevőket állatokon nem tesztelik.

A Naobay termékei online érhetőek el, itt: www.naobay.com és www.naobay.hu

Oxygenating Cream Moisturizing:

Naobay oxigenizáló krém hidratálja, védi és lágyítja a bőrt. Univerzális krém minden bőrtípusnak megfelelő hidratálást nyújt, növényi kivonatokkal és bio növényi olajokkal, mint például a csipkebogyó és a mandulaolaj.

Naobay Moisturizing Milk Cleanser:

A gyengéd arctisztító tej alkalmas a különösen érzékeny és száraz arcbőr mindennapi tisztítására. A készítményben található gotu kola, olívaolaj- és édes mandulaolaj segít megőrizni a bőr hidrolipid rétegének egészségét és biztosítja a sejtek hidratáltságát.

Mindennapi használata során helyreállítja a bőr rugalmasságát, miközben eltávolítja a szennyeződéseket és a smink nyomait.

Vélemény: Nagyon szimpatikus, hogy ennyire organikus termékcsaládról írhatok. Tetszett a környezetvédelmi oldalról megközelített nézet, a csomagolásra való figyelmesség. A termékek úgy gondolom átlagos tulajdonsággal bírnak, nem tudom azt mondani, hogy kiemelkedő teljesítményt értem el. A parfüm amelyet hozzáadtak nagyon enyhe, szinte alig érezni, így azok is kedvelni fogják, akik érzékenyek az illatok tekintetében. A krém viszonylag hamar beszívódik, nem éreztem tőle azt, hogy "sok" lenne. Az arctisztító tejet kifejezetten kedveltem, szépen lemosta a vízálló szempillaspirált is. 

Összességében úgy gondolom, hogy akinek fontos az organikus eredetű termék, és környezettudatos személy, vásároljon ebből a termékcsaládból. Bízom benne, hogy elnyeri majd a tetszését, és örülni fog arról, hogy olvashatott róla:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr527125027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása