Teszteltem: Narka
2019. június 14. írta: Anita Bé

Teszteltem: Narka

A táskák mindennapi társaink. Fogjuk, vállra vetjük, háton hordjuk őket, telipakoljuk minden fontos és kevésbé fontos dologgal és szinte mindig magunknál tartjuk őket.
Én az ízléses, stílusos, egyedi, de nem túl hivalkodó és nem utolsó sorban praktikus darabokat kedvelem.
Két kisgyermek gyakorló édesanyjaként számomra leginkább a kényelem és a hatékony helykihasználás a legfontosabb.

img-20190612-wa0027.jpg

Ha Ti szintén szeretitek a különleges táskákat és fontos számotokra a környezetvédelem is, akkor mindenképp tartsatok most velem; bemutatom nektek a Narka-t!
Andrea, a márka megálmodója és megalkotója, gyermekkori szenvedélyének utat engedve, 2015-ben tért vissza a horgoláshoz. A számára terápiaként, stressz űzőként funkcionáló hobbi pár hónapja leváltotta főfoglalkozását, így jött létre a márka. A Narka nem csak egyediségével, színes és érdekes formájú táskáival, hanem az azok alapanyagául szolgáló fonal tulajdonságaival is kitűnik a tömegből. Andrea remekművei ugyanis újrahasznosított, környezetbarát póló-, szalag- és zsinórfonalakból készülnek. Mivel ezek a fonalak minőségi melléktermékek, két teljesen ugyanolyan táska sosem készül, mindegyik teljesen egyedi. Az összes Narka táska modern designnal, de hagyományos, kézi horgolással készül. Az alkotás minden mozzanatát Andrea végzi és minden egyes darabbal szerelembe esik a készítés során.A nekem szánt Narkát a postás hozta. Kíváncsian és izgatottan bontogattam a kartondobozt, amelyen belül egy szürke zsinórral összehúzott natúr vászonzsákot találtam, ez rejtette a csodás acélosan szürke alkotást. Andi már a csomag érkezése előtt jelezte, hogy egy teljesen új stílusú táskát komponált számomra, amelyre már barátnői is szívesen lecsaptak volna, de megtartotta nekem. „Vezetett a fonal”- így fogalmazott. Ez a szeretetmunka érződik az alkotásain.

3_29.jpg

A közepes méretű, kör alakú, acélszürke fonalból készült táska bőr kiegészítőket és vállpántot is kapott. Kívül a horgolás közepén találjuk a márka logóját. A kézi fogantyú horgolással készült és könnyedén eltávolítható, hiszen ezüstszínű csatokkal kapcsolódik a táskához. Hossza éppen jó, kézben tartva sem lóg le a föld felé túlságosan a táska és vállra vetve is éppen ideális. A vállpánt anyaga bőr, hossza állítható, ezáltal könnyedén hordhatjuk a vállunkra vetve vagy keresztben a mellkasunkon. Ez a pánt szintén leválasztható, igény szerint cserélhető másikra. Bélése szürke anyag, fehér pöttyökkel, a táska küllemével teljesen harmóniában. Belül egy kisebb zipzáras részt és egy nagy pakolóteret találunk. A táska nyitott, de keresztben lezárja egy bőrpánt, amely patenttel rögzíti a táska egyik oldalát a másikhoz.

2_28.jpg

A vásárlói tájékoztatón is meggyőződhettem arról, hogy a táskám I. osztályú Magyarországon készült 100% pamutáru. A címke hátoldalán pedig a tisztítással kapcsolatos információkat is megismerhettem a kezelési útmutató által. A táska 30 Celsius fokon, a mosógép kímélő programjával mosható, viszont kerülni kell a vegyi tisztítást, a klóros fehérítést és a vasalást.

Az első viselés során feltűnt, hogy a táska súlya több lehet, mint egy hagyományos kézitáskáé, leginkább a válltáskák súlyához hasonlítanám. A rakodótér jól kihasználható, tágas. A zárt részbe tettem a telefonomat és a kisebb pénztárcámat. A nagyobb részbe pedig víz és gyerekjátékok kerültek. Szeretem a mellkasomon keresztbe hordani a táskáimat, így ezt szintén úgy használtam, persze kipróbáltam a kézi fogantyút is. Kényelmesen tudtam használni a táskát. Súlya ellenére nem okozott gondot a viselése, de természetesen nem pakoltam bele nehéz dolgokat. Dicsérő tekintetek követtek az utcán, mindenki odavan a szépséges táskáért.

img-20190612-wa0028.jpg

Egyelőre csak sportos, kényelmes ruhával viseltem, de a csodaszép design nyugodtan hordható elegáns öltözék mellé is.

4_28.jpg

A Narka ezen kívül készít még: macaron táskát, mini körtáskát, kézitáskát és laptop táskát. Ezeken kívül neszesszer és a különleges küllemű piramistáskák is kiválóak. Andi az egyedi kérések, igények elől sem zárkózik el.

1_36.jpg

A Narkát megtalálod a saját honlapján, valamint a Facebookon, Instagramon és a Pinteresten is. A weboldal egyszerű és letisztult, könnyen átlátható és minden fontos információt megtalálsz a felületen. Andit pedig nyugodtan keresd, biztosan megalkotja számodra a tökéletes táskát!

Amennyiben környezetbarát, de egyedi, különleges táskára vágysz, akkor ne keress tovább, mert megtaláltuk számodra azt a vállalkozást, amely minden igényednek megfelel. Andi szívvel-lélekkel készíti a szebbnél-szebb darabokat, hogy a kedvenced mihamarabb a kezedet/válladat ékesítse majd! Horgolt táska beszerzésre fel!

5_21.jpg

 

Elérhetőségek:

Facebook: https://www.facebook.com/narkashop/

Web: https://www.narka.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/narkashop/

Írta és fényképezte: Kisa-Nagy Viktória, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr8514894126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása