Beszámoló: Garden Expo 2017
2017. március 25. írta: Anita Bé

Beszámoló: Garden Expo 2017

Ezen a hétvégén egy remek kiállításon vehetnek részt azok, akik szívesen töltenek időt a saját kertjük szépítgetésével, esetleg egy remek orchidea kiállításon vennének részt.

1_12.jpg

A rendezvény elsősorban azokhoz szól, akik jelenleg még nem építették meg álmaik kertjét, esetleg tervezik annak az átalakítását. Ettől függetlenül természetesen rengeteg kiállító között lehet csemegézni, hiszen akad bőségesen. Szívesen segítenek leendő kertünk megálmodásában, de rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyek megvásárlásával tökéletesíthetjük, szebbé varázsolhatjuk azt. Bőséges a bútorok kínálata is, aki még nem találta meg az igazit, annak érdemes idejönnie, mert szebbnél-szebb darabok várják, hogy megrendeljék őket. Jaccuzziból, és medencekínálatból sincsen hiány, aki úgy érzi, hogy ez az, ami hiányzik még az életéből, annak is itt van a helye, hiszen a kiállítók szívesen várják az érdeklődőket.

2_7.jpg33_4.jpg4_8.jpg

A helyszínen virágkülönlegességek megvásárlására is lehetőségünk van. Érdemes élnünk ezzel a lehetőséggel, hiszen ilyen alkalom ritkán van, sajnálatos módon ekkora kínálat egy átlagos virágüzletben nincsen.

55_5.jpg6_7.jpg

Ha időtök engedi nézzetek ki a rendezvényre! Utána ebben a csodás időben sétáljatok egy közeli parkban, és máris kész a szuper vasárnapi program. Kellemes kikapcsolódást!

http://www.gardenexpo.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr6112370019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása