Új rovat érkezik...
2016. július 14. írta: Anita Bé

Új rovat érkezik...

Természetesen a nyár is erőteljesen közrejátszik mindig abban, hogy egy-egy blogíró hirtelen kicsit eltűnik. Az oldalam jelenleg azon ügyeskedik, hogy Nektek, kedves olvasóknak mindig szuper beszámolókat, érdekességeket adhassak. Amit csak lehet, tesztelek természetesen, hogy Ti mindig olyan termékeket tudjatok venni, amiről tényleg úgy gondoljátok, hogy hasznos lehet a Számotokra.

assignable_category_19_hu.jpg

Kép forrása: www.budapest.com

Új rovatot indítok, mert egy utazási iroda is érdeklődött a blog iránt. Mit érdemes tudni a cégről? Prémium, igazán elegáns szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek. Minőségi, szép környezetet biztosít a vendégeknek, bárhol is járnak az országban.

Mit fogok első körben tesztelni? Mindig is nagyon érdekeltek a hajós vacsorák, így első körben erre esett a választásom. Egy igazán színvonalas hajón fogom tölteni a hétvégén az egyik estémet, ahol pompás vacsorát, és egy kitűnő zongoristát igér a program. Bízom benne, hogy Nektek is tetszeni fog majd az új beszámolósorozat, és a továbbiakban is olvassátok a blogomat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr468887018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása