Teszteltem: Pirog-Da
2015. október 20. írta: Anita Bé

Teszteltem: Pirog-Da

Sokatoknak nem kell beszámolnom erről a klassz helyről, hiszen nagyon népszerű. Ennek oka a személyzet kedvessége, a családias légkör, és természetesen a brutálisan finom ételek, melyekért mindenki meg van őrülve. Szinte alig akad valaki, aki ne szeretné ezeket az ételremekeket, és mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az üzlet oly mértékben virágzik, hogy a X. kerületben is megnyitottak. 

12141126_945373505508179_6260185647698562910_o.jpg

Kép forrása: Pirog-Da Facebook oldala

Megvan annak a feelingje, ha a LIDL előtt a kezedben befalsz egy pirogot, de azért néha jól esik leülni, és egy cseverészés közben elfogyasztani a kiválasztott ételedet. Mivel éppen a közelben jártunk, ezért úgy gondoltuk, hogy meglessük, hogy van-e bármi különbség -árakban/ízben/hangulatban- a X. kerületben lévő üzletben.

Egész klassz környéken van, az Örs valóban egy köpésnyire van. Az autóval érkezőknek hátrány, hogy itt bizony fizetős a parkolás. -Kerestünk olyan helyet, ahol nem kellene pengetni, de sajnos itt nem találtunk olyat.- Semmi gond, éhesek voltunk, szóval bementünk.

Hatalmas mosoly fogadott bennünket, nekünk pedig korgott a pocakunk, így határozottan ki is kértük a kedvenceinket: Balkán burger, cár pirog, és egy hagyományos húsos pirog.

unnamed_25.jpg

A burger hozta a formáját: hatalmas buciban érkezett, jól megtömve minden földi jóval -az ajvár továbbra sem maradhatott ki, ez a szívem csücske ebben az ételben-. Bár a képen nem látszódik igazán a méret, de ez egy igen testes adag, és valóban gazdagon meg van pakolva. A buci olyan nagy, hogy elveszik benne az a rengeteg feltét. Ha még nem kóstoltátok meg, mindenképpen próbáljátok ki! :)

unnamed_1_24.jpg

unnamed_2_23.jpg

Balra láthatjátok a húsos pirogot, jobbra pedig a cárt. A hagyományos pirog darált sertés húsból készült, szaftos. Omlik az egész a szádban, amikor megkóstolod. Az egész tartalma összhangban van egymással. Fűszeres, de mégsem tolakodó. Pont annyira ízes, hogy utána erről fantáziálj még órákon át.  A cár pirog lényege a pirított csirkehús, ebben sajt nincs, de zöldség annál inkább. Mindig arra gondolok, hogy ez a bátortalanok étele, pedig igazából ez is ízes. Van egy barátunk, aki nem hajlandó mást enni, csak csirkemellet. Nos, ez az étel, amit ő bármikor megenne. :)

Minden tökéletes volt, az árak pedig változatlanok. Nem kell plusz pénzt azért fizetni, hogy bent eszed meg. 

Tehát mi a konklúzió? Ha még nem ettél a Pirog-Da kínálatából semmit, akkor ne habozz, és valamelyik kerületben ezt tedd meg egymagad, vagy társasággal. Ha pedig már kóstoltad, akkor járj vissza hozzájuk, támogassuk Őket, hátha más kerületekbe is eljutnak majd mindannyiunk nagy örömére. :)

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/pirogda.bufe/timeline

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr458001161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása