Karácsonyra hangolva
2014. december 12. írta: Anita Bé

Karácsonyra hangolva

Cipősdoboz akció

Nagyon fontos ilyenkor azokra is gondolni, akik önhibájukon kívül nem tudnak úgy ünnepelni, ahogyan azt szeretnék. Jómagam jó ideje a cipősdoboz akció keretein belül jótékonykodom. Talán ez a legismertebb, és nem is kell nagyon taglalnom, hogy miről is szól ez a kezdeményezés. Jómagam hobby ékszerkészítő vagyok, ilyenkor pedig kifejezetten erre az alkalomra gyerekeknek csinálom ezeket a bizsukat. Persze van olyan is közötte, ami nem az én kezem munkája, de talán elnézik nekem ;)

Nos, az első és a legfontosabb: keress egy masszív jó állapotú dobozkát. Feltehetőleg dobálni is fogják, így törékenyet ne nagyon tegyél bele, és igyekezz majd bélelni.

Második: Keresd meg azokat a tárgyakat, amiket bele fogsz helyezni. Jómagam 3 memóriakarkötőt, 4 hagyományos karkötőt, 2 nyakláncot, 1 masnis és 1 strasszos hajcsattot fogok ajándékozni.

Harmadik: Ha tehetjük, egy picike dísz kerüljön a doboz belsejébe is. Ezt az anyagot kb 200 Ft/nm áron vásároltam az I love textil üzletében. 

Negyedik: Igyekezd szépen berendezni a dobozkádat. 

A látottakon kívül 1 tábla csokoládét, és egy pár sort tartalmazó kis levélkét szoktam még elhelyezni. A doboz felső rétegét összegyűrt újságpapírral, és egy kis anyaggal bélelem ki ,így biztosítva azt, hogy a benne lévő tárgyak nem fognak megsérülni. A dobozra mindenképpen rá kell írni, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánod. 

Fontos: A cipősdobozokat 2014.12.19-ig tudod leadni az ország különböző gyűjtőpontjain. Bővebb információ itt:

http://ciposdoboz.hu/hol-adhatom-le-a-ciposdoboz-ajandekomat

 

1499688_697419183624799_329597754_n.jpgunnamed.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr686977515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása