Teszteltem: Vegán Édes Élet Cukrászda
2018. február 09. írta: Anita Bé

Teszteltem: Vegán Édes Élet Cukrászda

Nemrég a Vegán Édes Élet nevezetű cukrászdába volt szerencsém betérni, ahol finomabbnál finomabb “mindenmentes” süteményeket fogyaszthatnak az édességkedvelők.

img_20180131_113221.jpg

Fontos tudni, hogy itt minden egyes desszert szója-, tej-, tojás-, cukor-, és gluténmentes, ami abszolút kedvező azok számára, akik a felsoroltak közül valamelyik elemre érzékenyek, hisz bátran választhatnak a teljes kínálatból anélkül, hogy aggódniuk kellene. Összesen körülbelül 50-60 féle süteményük van, viszont egy alkalommal nagyjából 20-25 féléből tudnak válogatni a látogatók, a felhozatal pedig hetente változik.

img_20180131_112623.jpg

Én egy banános csoki torta szeletet választottam, mely tökéletes mása az eredetinek, egy bögre finom eper-mangó tea kíséretével. Megtudtam, hogy termékeiket eritrittel édesítik, illetve használnak még kókuszlisztet, rizslisztet, és kókusztejet is termékeik elkészítése során.  Miután lent elfogyasztottam a nassolni valót körbenéztem az elsőre pillantásra nem túl tágasnak tűnő cukrászdában, viszont a felső szinti galériája igen nagy befogadó képességgel rendelkezik.

Élénk színei, és designja miatt a hely egyfajta bohókás, vidám hangulatot kapott, kifejezetten tetszettek a gömblámpa füzérek és a falakon elhelyezett képek összhangja, de a személyes kedvencem a pulton lévő aranyos kis cupcake-ek voltak.

img_20180131_112200_1.jpg

A hangulatos üzlet minden teendőjére összesen három személy ügyel nagy gonddal.  Figyelembe véve a fogyasztói igényeket próbálnak újdonságokkal előrukkolni, ugyanis ők maguk szintén ezt a fajta táplálkozási vonalat követik. Ilyen például a legújabb fejlesztésük is, ami a tulajdonos kedvence, aki annyira nem édesszájú (talán emiatt is jött létre): a sós szekció, mely eredményeképp pogácsával, pizzával és pizzáscsigával bővült a választék. Hasonlóan újkeletű a Pizza party elnevezésű rendezvényük is, ahol a cukrászda által képviselt szisztéma szerint készült pizzákat fogyaszthatnak a vásárlók.                                                                                  Aki kedvet kapott hozzá annak érdemes figyelnie a Facebook oldalukat, mert oda lesz kiírva a következő ilyen esemény időpontja.

img_20180131_112533.jpg

Létrejöttük legfőbb célja az volt, hogy az is tudjon születésnapon, esküvőn, vagy bármikor máskor édességet fogyasztani, akinek alapos átgondolást igényelne mindez.

Érdemes megjegyezni, hogy  Budapest környéki “mindenmentes” rendezvényeken is találkozhattok édességeikkel, mint például a Vegan Food Festen. Ha az üzlet nem is esik útba, itt biztosan megkóstolhatjátok finomságaitokat.

És, hogy kiknek ajánlom elsősorban ezt az üzletet? Mindazoknak, akik vagy valamilyen érzékenységgel küzdenek (és ez persze alapos odafigyelést jelent a mindennapokban), vagy pedig csak egy kis bűnözésentes sütizésre vágynak, de tökéletes választás azok számára is, akik valami újdonságot próbálnának ki.

A Vegán Édes Élet Cukrászdát itt találhatjátok meg: KATT

Tetszett a cikk? Kövessetek Bennünket Facebook oldalunkon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr7413650048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása