A siker elérésének alapjai
2014. december 19. írta: Andrea Tedeschi

A siker elérésének alapjai

images.jpg

Szeretnéd elérni az összes célodat?

Szeretnél megállíthatatlanná válni?

Szeretnéd gyorsabban teljesíteni a céljaidat, mint ahogy valaha képzelted?

Ha igen a válaszod ezekre a kérdésekre, akkor a következő 7 területen fejlődnöd kell, hogy elérj mindent, ami lehetséges számodra:

Célmeghatározás

Minden reggel szánj 3-5 percet arra, hogy leírd a legfőbb céljaidat jelen időben. Vegyél egy füzetet erre a célra. Mikor minden egyes reggel leírod a 10 célod, beprogramozod őket mélyen a tudatalattidba. Azzal, hogy ezt minden nap megteszed, aktiválni fogod a mentális erőidet. Hatással van a tudatalattidra és még éberebbé válsz. A nap során észre fogod venni a lehetőségeket és alkalmakat arra, hogy gyorsabban elérd a céljaidat.

Tervezés és szervezés

Legjobb, ha este teszed meg a következő lépést. Írd össze azokat a tevékenységeket, melyeket a következő napon kell megtenned. Mindig egy listáról dolgozz és mindig papíron, írásban gondolkodj. Ez az egyik legerősebb és legfontosabb mind a 7 terület közül, mellyel a magas teljesítmény elérését segítheted.

Koncentráció a legfontosabb tevékenységre

Az, hogy képes vagy fókuszálni egyetlen dologra, ez segít hozzá leginkább a sikerhez.

Mozgás és táplálkozás

Az egészséged fontosabb, mint bármi más. Ha elkötelezed magad amellett, hogy rendszeresen eddz és körültekintő legyél a táplálkozás terén, az egészség és fittség legmagasabb szintjeit érheted el.

Tanulás és fejlődés

Az agyad olyan, mint egy izom. Ha nem használod, elveszíted. A folyamatos tanulás a minimum elvárás  a sikerhez, bármilyen területet is választasz.

Idő a legfontosabb emberekre az életedben

A kapcsolatok meghatároznak mindent. Légy biztos abban, hogy mikor a siker létráját mászod, akkor azt a létrát nem rossz épületnek támasztottad. Szánj időt minden nap a kapcsolataidra, nem számít, hogy milyen elfoglalt vagy.

Tartsd magad a fenti szabályokhoz

Ez a 7 fegyelmező szabály biztosítja, hogy a legmagasabb szinten teljesíts és a legelégedettebb, legeredményesebb legyél, bármihez is fogsz.

 

/Forrás: Brian Tracy/

/Fordította: Andrea Tedeschi/

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr796998133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása