Teszteltem: L'arbre design
2018. december 14. írta: Anita Bé

Teszteltem: L'arbre design

Barbara és Levente termékeire már egy jó ideje felfigyeltem, és ámulatba ejtett a munkásságuk.

Precíz, igényes, és kicsit játékos. Szerettem volna jobban megismerni mindazt, amivel foglalkoznak, így felvettem velük a kapcsolatot.

w_1.JPG

Amikor a cikket elkezdtem írni, a kisfiam még pocaklakó volt, így Barbi volt olyan kedves, és házhoz hozta nekem az ékszert, amelyet górcső alá vettem a kedvetekért. Ez természetesen egy szívesség volt részéről, de teljes mértékben tükrözi az Ő személyiségét, és munkához való morálját

Egy Bubble nyakláncra esett a választásom: februárban születtem, imádom a telet. Maga a nyaklánc is ezt idézi: olyan, mint egy havas hegycsúcs lenne egy apró üvegbe zárva. TÖKÉLETES! Olyan ez kicsit, mint egy szerelmi vallomás: elvarázsol, levesz a lábadról.

ww.JPG

Alig vártam, hogy a kezeim közt is megsimogathassam: óvatosan nyitottam fel a fából készült kis dobozkáját, amiben faforgácsok között pihent az ékszerem.

Tapintásra kicsit hűvös hatása volt, hiszen gyantából és fából készült a termék. Kezeim közt gyorsan felmelegedett ez a csodás buborék ...

www.JPG

Sokáig forgattam, csodáltam minden apró kis pontját: nem lehet mibe belekötni, az ékszer egyedi, és különleges külsővel bír. Gondolatban már azon töprengtem, hogy melyik ruhámhoz fogom felvenni, milyen alakomra.

 wwww.JPG

Szeretem a különleges ékszereket, hétköznap ritkán hordok bármit is, hiszen mégiscsak elsősorban Édesanya vagyok. Viszont nem szabad megfeledkezni arról, hogy mindemellett NŐ vagyok, ezért érdemes odafigyelni minden apróságra, amivel mindezt erősíthetem.

wwwww.JPG

wwwwwwwwwwww.JPG

Az ékszer alapja egy trópusi fa, ebből készült a termékem is: az alján érezhető a fa melegsége, a tetején lévő gyantába pedig csodás álomvilág épült, amelybe el lehet veszni.

No, de mit is érdes tudni a márkáról?

A L’arbre design 2017-ben alakult: Barbi az ékszerek szerelmese, Levente pedig az ékszerek készítője, és designere. A kicsiny vállalkozásuk kezdetén gyűrűket készítettek (ez a mai napig megtalálható a kínálatban: a visszafogottabb színektől kezdve a vagányabb vonalig mindent megtaláltok!).

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.JPG

Fontos volt, hogy olyan termékeket készítsenek, amelyek idővel sem veszítenek fényükből és értékükből.

nevtelen_3.jpg

 A márka nem követi a folyamatos trendeket, törekednek az egyediségre. A természet inspirálja őket: legyen szó színről, formáról. A természetességhez hozzátartozik, hogy a kapszulakollekció filozófiáját igyekeznek előtérbe helyezni.

A L’arbre design immáron a Budán is fellehető: a LA’JOS showroomja szeretettel várja az ide érkezőket. A helyszínen megcsodálhatjátok a márka ékszereit, így lehetőségetek lesz szerelembe esni!

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/larbredesign/

https://www.larbredesign.com/

https://www.facebook.com/lajosconceptstore/

 

Írta, Fényképezte: Anita, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu  oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagramm oldalunkon! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr2914474058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása