Hova menj fesztiválozni gyerkőccel?
2018. június 06. írta: Anita Bé

Hova menj fesztiválozni gyerkőccel?

Szinte minden megváltozik gyermekvállalás után, mégsem kell lemondani a nyári kalandokról! A felhőtlen, programokkal tarkított nyaraknak nem kell véget érniük azután, hogy gyermek érkezik a családba. Fesztiválozni sem lehetetlen, de természetesen nem a túl hangos, „ereszd el a hajam” bulikra gondolok. Most következzen pár családbarát tipp az elkövetkező hónapokra, hogy mindenki jól érezze magát!

Generali Gyereksziget június 2-24 közötti hétvégéken

generali_gyereksziget.jpg

Kép forrása:http://dunapartprogram.hu/2017/05/10/generali-gyerek-sziget/

Szombati és vasárnapi napokon, Óbudán sokszínű program várja azt, aki a fővárosban szeretne élményeket gyűjteni. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számukra legkedvesebb mókázási lehetőségeket. Annyi programot ajánlanak, hogy azt több oldalon keresztül tudnám részletezni. Mi ide biztosan kilátogatunk!

Cím: 1033 Budapest, Hajógyári sziget

 

Soproni Tündérfesztivál június 9-10.

soproni_tunderfesztival.jpg

Kép forrása: https://www.prokultura.hu/hu/fesztivalok/tunderfesztival.html

A 61. Soproni Ünnepi Heteket nyitja a Tündérfesztivál, az egyik személyes kedvencem. 60 féle programmal, több helyszínen, a természeti értékekre és a tündérvilág ősi hagyományaira épül a program, ahol kézműves foglalkozások és vásár, ügyességi játékok, családáldás, zenekarok és még sok más vár rátok. A programsorozat alatt az Experidance előadásában a Cinderella többször megtekinthető.

Cím: 9400 Sopron, Deák tér

Fishing On Orfű június 20-23.

fishing_on_orfu.jpg

Kép forrása: https://index.hu/kultur/zene/2018/02/21/visszater_a_gyokerekhez_a_fishing_on_orfu/

Csodás környezetben, családias hangulatban szórakozhattok, hiszen a koncertek mellett egyéb programlehetőségeket, FOO Színházkertet és Mozit is kínálnak a szervezők. A gyermekeknek Pagony Gyermekbirodalom néven foglalkozásokat tartanak, amelyeken belül alkothatnak, zenélhetnek, és még jógázhatnak is a kisebbek és a nagyobbak. Ha valaki nem szeretne sátorban aludni, akkor gyorsan csapjon le, mert 10 Minikabin bérlésére nyílt lehetőség ez évtől. Ha klasszikus fesztiválra vágytok és nagyobb gyerekkel/gyerekekkel indultok útnak, akkor ez a program lesz a befutó!

Cím: 7677 Orfű, Széchenyi tér 1.

11.Győrkőcfeszivál július 6-8.

11_gyorkocfeszival.jpg

Kép forrása: http://www.gyorkoc.hu/hu/node/2457

Az ország nyugati csücskében, Győrben rendezik az igazán sokrétű, izgalmas, mozgalmas és színes kikapcsolódási lehetőségekkel várják a fesztiválozni vágyókat, az előző évek programjai alapján (az idei események még nem kerültek fel a weboldalra ez idáig), a felnőttek is újraélhetik a gyermekkorukat.

Cím: 9022 Győr, Czuczor Gergely u. 17.(a program több helyszínen kerül megrendezésre)

Kölyökfesztivál a Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdőben július 7-8.

tiszta-tavi_kolyokfeszival.jpg

Kép forrása:  https://www.programturizmus.hu/ajanlat-kolyok-fesztival.html

Gyermekzenekarok, sztárfellépők, strandfoci és a Tiszta-tó várja a vidéki kalandra vágyókat. Ha szerettek horgászni, akkor ez lesz a legideálisabb úti cél!

Cím: 6060 Tiszakécske, Tiszapart

Babel Sound július 16-22.

babel_fesztival.jpg

Kép forrása: http://www.babelsound.hu/news/babel-elmenybeszamolo-a-ritmus-es-hangon

8 éves múltra visszatekintő, külföldi és magyar előadókat is felsorakoztató, interaktív, világzenei fesztiválon vehettek részt a családdal. Kulturális kavalkád, ahol a zenén keresztül ismerhetitek meg a különböző nemzetiségi sajátosságokat. Nem túl hangos, inkább különleges, a gyerekek igényeire figyelmet fordító programok várnak. Nagyon jól hangzik, szerintem!

Cím: 8630 Balatonboglár, Parti sétány

Sárkányfesztivál 2018 Mesefesztivál július 28- augusztus 5.

sarkanyfeszival.jpg

Kép forrása:  https://www.balatontipp.hu/balatoni_hirek/balatonszarszo-hatalmas-erdeklodes-mellett-kezdodott-a-sarkanyfesztival/

Balatonszárszón mesejátékok, színházi előadások, vásár, koncertek színesítik a napokat, a Csukás színház Süsüvel és más kedves mesefigurákkal várja a családokat. A szülők biztosan nosztalgikus élményekkel gazdagszanak majd. Ha éppen a Balatonnál nyaraltok, akkor semmiképp se hagyjátok ki!

Cím: 8624 Balatonszárszó

Szamárfül családi fesztivál augusztus 17-19. 

szamarful_fesztival.jpg

Kép forrása: http://www.eozinmagazin.hu/eozin_kepgaleria/Szamarful_Fesztival_2017_II_nap

Vidámság, szórakozás, szünidő búcsúztató. Részletes programot még nem találtam, de tavaly több helyszínen bábelőadások, koncertek, interaktív játszótér és még sok más várta a gyerekeket és a szülőket. Ősz előtt még szórakozhattok egy jót,

Cím: 7630 Pécs Zsolnay negyed

Bőséges a lehetőségek tárháza, válasszátok a hozzátok legközelebb álló programot és érezzétek nagyon jól magatokat!

Írta: Kisa-Nagy Viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr2814026898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása