Teszteltem: Bioderma Photoderm KID tej SPF50+
2018. május 28. írta: Anita Bé

Teszteltem: Bioderma Photoderm KID tej SPF50+

A napokban nem a tikkasztó hőség az úr, de nem árt már most felvérteznünk magunkat napvédő ügyben!

1_19.jpg

A Bioderma Photoderm KID tej SPF50+ terméket teszteltük, amelynek a használatát 1 éves kor felett javasolja a cég.

Egy új termék esetén én először mindig az összetevőket ellenőrzöm. Nem mindegy mit kenünk a bőrünkre, gyermekeink esetén pedig különösen elővigyázatosnak kell lennünk, mivel az ő bőrük sokkal vékonyabb, érzékenyebb.

2_14.jpg

3_16.jpg

Rengeteg lehetőség közül választhatunk, a fényvédők piaca szinte végtelen, viszont érdemes jól átgondolt döntést hozni és nem az olcsó, káros anyagokat tartalmazó termékhez nyúlni.

Kifejezetten előnyös, hogy ez a készítmény sok árucikkel szemben illatanyag-, parabén-, oktokrilénmentes, vízálló, fotostabil, nem mitesszerképző és nem utolsó sorban hipoallergén.

Már ezekkel a tulajdonságokkal felülmúlta a forgalomban lévő-gyerekek számára javasolt-napvédő krémek nagy részét.

És ez még nem minden! A termék belső biológiai fényvédelmet nyújt, napozás közben immunizál és óv a DNS károsodástól.

4_14.jpg

 

A küllem sem utolsó szempont, hiszen ezzel szembesülünk először. Lehet, hogy két hasonló tulajdonságokkal bíró fényvédő esetén ezen múlik a választás. A tesztelt flakont egy dobozban kapjuk, mindkettő nagyon kedves mintával van dekorálva és a kislányom figyelmét is felkeltette, hosszasan játszott velük. Praktikus, mert kis helyen elfér, a tubus mérete egy kézkrémhez hasonló.

A napvédő tej textúrája számomra nagyon megnyerő, mert könnyen felvihető a bőrfelületre, éppen olyan, mint egy testápoló.(Ha számotokra ez nem szimpatikus, akkor a márka spray és mousse állagot is kínál!) Különösen érdekes és izgalmas tulajdonsága, hogy kék indikátort tartalmaz, ami segít abban, hogy lássuk, minden bőrfelületet bekentünk-e már. Ez nagyon hasznos, ha egy izgő- mozgó gyermekre visszük fel a krémet. Nem kell megijedni, nem leszünk hupikék törpikék, mert a színanyag pár pillanat alatt eltűnik.

5_10.jpg

A termék ugyan illatmentes, de én éreztem egy pici „gyógyszertári” aromát, ami egyáltalán nem zavaró és a termék beszívódását követően teljesen elillan.

Felkenés után nincs zsíros bőrérzet. Fürdőzés után és ismételt napozás előtt érdemes újból felvinni a krémet.

6_9.jpg

A terméket patikákban, webshopokon keresztül egyaránt beszerezhető, ezen kívül a Bioderma weboldalán könnyen rátalálhattok a hozzátok legközelebb eső lelőhelyre, az értékesítőhelyek fül alatt.

Ha megfelelő fényvédelmet szeretnétek az érzékenybőrű gyermeketeknek, akkor a Bioderma Photoderm KID termékekkel nem lőhettek mellé!

Írta: Kisa-Nagy Viktória

http://www.bioderma.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114007736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása