Teszteltem: Mama Maci Büfé
2017. november 08. írta: Anita Bé

Teszteltem: Mama Maci Büfé

Egy ideje figyeltem Mama Maci Büféjének Facebook oldalát, és sokat elmélkedtem azon, hogy ide bizony el kellene jussak. Ez meg is történt, és örömmel jelenthetem, hogy egy nagyon klassz helyet ismerhettem meg.

img_2886.JPG

Az első, és legfontosabb amit érdemes elmondanom, hogy a Mama Maci Büfé 100%-ig családbarát. A kisgyermekkel érkezőknek etetőszéket biztosítanak, a hely pedig tele van Macis dekorációkkal. Szerintem ez nagyon szívet melengető dolog. Számomra mindig fontos, hogy egy üzletről megtudhassam, hogy hambit, vagy burgert árul. Régebben már kifejtettem erről a véleményemet. A Mama Maci Büfé teljesen a saját útját járja, olyan ízkombinációkat hozott létre, hogy ez már-már egy harmadik kategória. Mindenki megtalálja azt, amire vágyik. Itt lehet kapni burgert, és lehet kapni hambit is. (Akik nem tudnák az elméletemet: a hambiban fellelhető csalamádé, paprika, nyers hagyma, stb; míg a burgerben ezek nem, vagy egy kicsit továbbértelmezett állapotban.)

img_2899.JPG

img_2902.JPG

Két hamburgert teszteltünk amikor ott jártunk. Az első képen egy Micimackó burgert láthattok, amiben ananász, cheddar sajt, majonéz, saláta, hagyma, uborka, paradicsom, BBQ szósz, méz, és mangós chilis szósz található. Biztosan mások is megdöbbennek, hogy milyen brutális ízkombináció ez! Jómagam is dobtam egy hátast, de a velem érkező egy bátor férfi volt, így nem okozott neki gondot ezt is letesztelni. 

A döbbenet kiült az arcára, és pikk-pakk eltünt a hamburger a kezéből. Érdemes megjegyeznem, hogy mindkét étel "kis" adag volt, ennek van nagyobb változata is, amit hirtelen el sem tudtunk képzelni, hogy mekkora lehet! Kanyarodjunk kicsit vissza az ízvilágra, azon belül is a mangós-chilis szószra! Hihetetlen, de tök jól működött a hússal, ami teljes átsütést kapott. Meredek ízvilág, tényleg csak a bátraknak ajánljuk. Azok viszont garantáltan nem fognak csalódni! :)

A második étel egy Rupert névre hallgató "standard" hambi volt, amiben bacon, cheddar sajt, saláta, hagyma, uborka és BBQ szósz volt. Minden helyen igyekszem azt tesztelni, ami egy alap hamburgernek minősül, itt a Rupert lesz az, ha mentek. A hús teljes átsütést kapott, a bacon egy kevés pirítást. A szószok nagyon finomak voltak, az egész hamburger ízvilága kellemes volt. Nekem a hagyma volt az egyetlen kritikus pont, mert nem számoltam azzal, hogy nyersen kerül bele. Akinek nem bírja a pocakja, vagy randira készül, az jelezze Mama Macinak, hogy a lila hagymából nem, vagy kevesebbet kér :) 

November hónapban egy különlegességgel is találkozhattok, ami nem mást mint a Halloween burger. Ebben a finomságban egy kis sütőtök lapul, házi hagymalekvár, és egy kis chilis mangószósz. Mindez egy fekete színű zsemlében kerül az asztalotokra.

22999995_1619150238146763_296901075595940294_o.jpgKép forrása: Mama Maci Büfé Facebook oldala

12963896_1072798446115281_1738782281153500810_n.jpgA kép az üzlet indulásakor készült. Kép forrása: Mama Maci Büfé Facebook oldala

Az üzlet tulajdonosa szuperkedves volt, aki egy lelkifröccsre vágyik, annak is érdemes betérnie, mert ennek a helynek bizony lelke van. A tulajdonosok szívüket-lelküket beletették ebbe az üzletbe, ami Kőbányán könnyedén megtalálható. 

Elérhetőség: Mama Maci Büfé

Követhettek bennünket Facebook oldalunkon :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr7213116696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása