Programajánló: ZEnergia
2017. május 11. írta: Anita Bé

Programajánló: ZEnergia

ZEnergia május 21-én a Szent István Bazilika előtti téren

zenergia.jpg

 

Az MVM a tavalyi sikerkoncert után újra megrendezi a ZEnergia névre keresztelt komolyzenei szabadtéri zongorakoncertet, hogy egyedülálló kulturális élményt nyújtson a nagyközönség számára.  Az est során Balázs János Junior Prima- és Liszt-Díjas zongoraművész kápráztatja el virtuóz játékával a zenekedvelőket.

Az impozáns Szent István- bazilika új köntösbe öltözik a lenyűgöző fényfestéssel, a zeneszót kísérő fényjáték művészien kapcsolja össze a múltat és a jelent, egészíti ki a muzsikát. A május 21-én, vasárnap 20:30 órakor kezdődő esti koncerten Balázs János tolmácsolásában hallhatjuk Beethoven, Chopin, Liszt, Saint-Seans és Debussy legismertebb darabjait, valamint Cziffra György és az előadó zongoraművész saját átiratait. A klasszikus zeneművek mellett Balázs János igazi meglepetés produkcióval is készül a közönség számára, amelyben a klasszikus és a populáris zene vérpezsdítő ötvözetét hallhatják a koncertre látogatók.

Az MVM Zrt. – az előző évi kezdeményezéshez hasonlóan – most is figyelmet fordít a jótékonykodásra, a koncertre kilátogatók jegyeik megvásárlásával az UNICEF munkáját támogatják.

Jöjjön el és élje át, ahogy a szabad ég alatt a zeneművészet klasszikusai újra életre kelnek a Bazilika előtti téren.

ZEnergia 2017. május 21. 20:30

Budapest, Szent István tér – Bazilika előtt

Bővebb információ és jegyvásárlás: zenergia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5412497573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása