Teszteltem: Pilot Cafe
2017. május 06. írta: Anita Bé

Teszteltem: Pilot Cafe

Már egyszer részletesen beszámoltam erről a remek helyről, ami a mai napig a kedvenc kávézóm. Itt mindig megnyugszom, bármennyire is sietőssé válik a napom. Azóta több változás is történt, ezért úgy gondoltam érdemes beszámolni Nektek a fejleményekről. 

sba_3348_2.jpg

Mint látható, az alaphangulat mit sem változott a Markó utcában -sem-, szerencsére! Remek ízlése van az üzlethelyiség belső terének megálmodójának, ezt nem is ragoznám. Továbbra is különböző remek fotósok képeit is megcsodálhatjátok itt, hiszen a kávézó egyik tulajdonosa rajong a művészetekért, is mindig keresi a tehetségeket. Jelenleg Sánta Balázs képeit láthatjátok kint.

sba_3365_2.jpg

Érdemes megemlítenem a szendvicseket, amelyek egyre népszerűbbek az ide betérő vendégek körében. Miért is? Jó minőségű, friss alapanyagokat párosítanak össze, amelyek roppant mód jól illenek egymáshoz. 

Új kávébeszállító is érkezett, méghozzá a kávékalmár, aminek kifejezetten örülök. Lackzó Gábor őröli a kávét, és egy közepes pörkölésű, klasszikus bland adja mindennek az alapját. A kínálat ezen a téren változatlan, a színvonal pedig kifejezetten magas. Ha még nem kóstoltátok, abban az esetben érdemes megízlelnetek ezt a nedűt. Fontos megjegyeznem, hogy ez a kávézó nem a latte art-ra, hanem inkább a technikai háttérre fókuszál: itt biztosan nem kaptok elégetett ízű, ámde csinos kávét. 

sba_3354_2.jpg

Nyugodtan bejöhettek ide egy laptoppal is dolgozni, egy finom ital mellett gyorsan repül az idő. Nincsen hangos zaj, kellemes zene vár itt Benneteket. A sütemények nagyrész Yum-Yum-tól érkeznek, de továbbra is megtalálhatjátok a már jól ismert flódnit.

1524326_328114954054278_1787473621797349311_o.jpg

Ezen a fronton is érdemes mindig szemfülesnek lenni, hiszen gyakran cserélődik a kínálat, amely igazodik az évszakhoz is. Nyáron a légiesebb-könnyedebb termékek kerülnek előtérbe, míg télen a laktatóbb édességek várnak Benneteket.

sba_3367_2.jpg

Hol keressétek őket? A Parlamenttől egy perc sétára a Markó utcában, vagy az Andrássy úton :)

https://www.facebook.com/pilotcafe/

https://www.facebook.com/pilotcafe76/

Követhettek bennünket Facebook oldalunkon, ill. megtekinthetitek a cikkhez kapcsolódó galériát

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr6412479251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barm · http://barm.blog.hu 2017.05.07. 17:49:04

Én csak egyet szeretnék kérni, vagy inkább javasolni: a személyes névmásokat ne írd naggyal, helytelen és fölösleges.
Egyébként jó a blog, hajrá :)

rfbzs 2017.05.07. 17:49:44

Az igazi flódni nem ilyen. A töltelékeknek más a sorrendje, a lekvár pedig egy sötét, igazi szilvalekvár kell, hogy legyen.
süti beállítások módosítása