Programajánló: Garden Expo
2017. március 20. írta: Anita Bé

Programajánló: Garden Expo

Tudok egy jó programot, amely most hétvégén kerül megrendezésre. Ha szívesen kikapcsolódnál, esetleg találkoznál velem, várlak szeretettel! Jómagam biztosan részt veszek a rendezvényen, hiszen szuper programok lesznek. Figyeld a blogot, mert beszámolok majd Nektek az élményeimről is!

unnamed_1_25.jpg

Szürreális meglepetéssel készül idén Magyarország legnagyobb kerti trend és életmód kiállítása: március 24-26. között a Budapest Arénában mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsai fát, mely egy magyarok által fejlesztett design megoldás. A háromnapos rendezvényen álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka vár mindenkit. Természetesség, kényelem, időtállóság: minden feltétel adott, hogy végleg leomoljon a fal kert és nappali között!  

Az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki szeret a virágágyásban bíbelődni, más messziről elkerüli a metszőollót, mert gyümölcsös helyett sportolási lehetőséget, a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében. Semmi sem kötelező, egy azonban biztos, a Gardenexpón bármilyen elképzeléshez találhatsz ötleteket.

Idén nyáron a kert lesz a második otthonod 

Tudtad, hogy  2017-ben a nehezen karbantartható fű helyett a buja kert a sztár? És azt, hogy a beton és műanyag lejárt lemez, idén a kerti utak, kerítések legfőbb alkotóeleme a kő, a kavics és a fa? A természet-közeliséget hangsúlyozó modern kertben pedig szinte kötelező elem a csobogó és a tó!

Meghatározó irányzat idén az ami bent, az kint” elve, vagyis a kertünknek, teraszunknak funkciójában, megjelenésében és kényelmében is a lakás belső tereit kell tükröznie. A kültéri bútorok időtállósága az esztétikum mellett elsődleges szempont. A vízálló anyagok, a magas UV-tűrő képesség, a tartósság, és a négy évszakos üzemmód különféle variációit mutatják be a gyártók a kiállításon.

Ilyet még biztosan nem láttál!

Ámulatba ejtő meglepetésekből persze idén sem lesz hiány. A Gardenexpón mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsait, 2017 egyik nagy kedvencét. Az ötlet magyar szabadalom, melyet a miniatűr fácskák iránt érzett szerelem és egy dubai felkérés hívott életre. A szürreális jelenségről és a speciális technológiáról mindent megtudhatsz a rendezvényen!

Több ezer virágzó orchidea egy helyen

A Gardenexpo társrendezvényén, az Orchidea Ünnepen fantasztikus közelségből csodálhatod meg hazai és külföldi nemesítők növényeit. Öt távoli országot bemutató inspiratív kompozíciók várnak mindenkit, melyek 3500 virágzó orchideából készülnek.

unnamed_27.jpg

Vigyázz, kész, rajt!

Hiába tágas és zöld a ház körüli terület, csak akkor lesz valódi kert, ha otthonossá teszed. Az udvarba, teraszra életet kell lehelni, hogy igazán kellemes legyen a fák alatti időtöltés. Hogy az adottságokból kihozd a legjobbat, kreativitásra és magas fokú szakértelemre van szükség. Szerencsére mindkettőt megtalálod március 24-26. között a Gardenexpón, ahol a legjobb hazai kertszakértőkkel is találkozhatsz a 8000 négyzetméteres bemutatótérben. A rendezvényen természetesen nyerni is lehet, úgyhogy feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen hazavinni a rendezvény fődíjait, az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy az elektromos fűnyírót!

unnamed_2_25.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr712356291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása