Teszteltem: Russel Hobbs családi grill, levehető sütőlappal
2015. szeptember 04. írta: Anita Bé

Teszteltem: Russel Hobbs családi grill, levehető sütőlappal

Nincs is jobb annál, mint amikor munkából hazaértek, és még a napsütés beborítja az erkélyeteket, vagy a szobátokat. Akkor se keseredjetek el, amikor kint már nincs szikrázó napsütés, hiszen szerencsére a mai szuper konyhagépeknek köszönhetően a grillezés élményét már a lakásotokban is élvezhetitek. 

russell-hobbs-csaladi-grill-leveheto-sutolappal-20840-56-3-500x500.jpg

A férjem imád grillezni, kikapcsolja, megnyugtatja. Előző nap általában már készülünk rá, így bepácolom előre a kívánt húsokat. Szerencsére vannak már villámpácok is, így ha hirtelen jön az ötlet, akkor se búsuljatok! A fő problémánk mindig akkor adódott, amikor a grillezést követően a takarításra került a sor. Nem szeretem azokat a grilleket, amelyeket macerás elmosogatni, hiszen nem mozgathatóak a lapjai. 

Nemrég rátaláltam a Russel Hobbs családi grilljére, ami végre ezt orvosolni tudja. Egy mozdulattal lepattinthatóak a sütőlapok, így a mosogatás gyerekjáték :) . 

russell-hobbs-csaladi-grill-leveheto-sutolappal-20840-56-2-500x500.jpg

Jómagam a húsokat úgy pácolom be, hogy egy kevéske olívaolajat adok a páchoz, így nem kell külön zsiradékot használnom ahhoz, hogy az ételeket megsüssem. Érdekes látni, ahogyan a készülék még így is mennyi zsiradékot lecsepegtet a tálcára, mely végigfut a sütőlap alatt. Szintén levehető, így ennek a takarítása sem okozhat gondot. :)

russell-hobbs-csaladi-grill-leveheto-sutolappal-20840-56-4-500x500.jpg

Két kedvenc ízünk van a férjemmel: 

-Mexikói grill pác /paprika, só, bors, egy kis vöröshagymakrém, koriander, chili, /

-Mustáros /Dijoni mustár, só, és egy kicsivel több bors, mint amennyit gondolsz./

Mindkét páchoz mint ahogyan írtam, olajat is adok, így helyezem a húsokat előző éjjel bele. A hűtőben pár óra állás után is tökéletesen összeérik, de a legjobb másnap, amikor szépen beszívta ezeket a finom fűszereket a kívánt ételünk. Mi többnyire csirkemellet használunk, de érdemes mindig kíváncsinak lenni, és új dolgokat kipróbálni. :)

unnamed_3_16.jpg

Láthatjátok, ahogyan a csodás csíkok megjelentek a vacsoránkon, és a zsiradék is szépen elkezdett lefelé kúszni az erre kialakított tálca irányába.

unnamed_4_12.jpg

Köretnek friss salátát, és natúr joghurtos öntetet  /friss petrezselyem, metélőhagyma nyugodtan mehet bele!/ kínáltam.

unnamed_5_8.jpg

Azoknak, akik szeretik az egészséges étkezést, vagy csak finomat szeretnének enni a családdal,  kifejezetten ajánlom. Rengeteg ízletes variáció áll a rendelkezésünkre, mindig lehet újat alkotni, akár gyermekkel is. Tekintettel arra, hogy ez egy családi sütő, egyszerre akár 4 személyre is elkészíthetjük az ételünket.

A termék leírása a http://russellhobbs.shop.hu oldal alapján:

Út a finomabb és egészségesebb ételekhez

Ha a családra rátör az éhség és már nincs idő és türelem a sütőt előmelegíteni, ekkor jól  jön a Családi grill! Az újfajta tapadásmentes lapoknak köszönhetően, gyorsabb a felfűtési idő ** és ezáltal az élettartama akár 3x hosszabb lehet***. Kíváló megoldást nyújt hamburgerhús, csirke, kolbász, sajtos szendvics vagy még sok más finomságot elkészítéséhez.

Ez az innovatív új grillsütő, ideális választás nagyobb család számára akik gyorsan valami finomat és egészségeset szeretnének, hiszen a készülék sütőlapjáról egy csepegtető tálcára vezethető el a felesleges kisült zsiradék (akár a zsír 42%-át eltávolítja *).

A kicsúsztatható pánt segítségével alkalmas vastagabb ételek grillezéséhez. A Russell Hobbs családi grilll levehető sütőlapjának köszönhetően sokoldalú társ a konyhában.

  • Akár 5 adag étel elkészítésére alkalmas (Sütőfelület: 510 cm²)
  • Levehető, mosogatógépben mosható grill lap
  • Új Permacoat tapadásmentes sütőlap - 3x tartósabb***
  • Egyszerű, nyomógombos kioldó mechanizmus
  • A grillező felületről külön csepegtető tálcára vezethető ki a felesleges zsiradék - a zsír 42%-át eltávolítja*
  • Csöpögtető tálca
  • Kicsúsztatható pánt a vastagabb ételek grillezéséért
  • Teljesítmény: 1300W
  • Működést és hőmérsékletjelző LED

A Russell Hobbs családi grill levehető sütőlappal ( 20840-56 )  a hivatalos Russell Hobbs mintabolt forgalmazásában két év garanciával kerül forgalomba.

*A 20% zsírt tartalmazó marhahússzeletek (113 g) esetén
**A Russell Hobbs & George Foreman levehető sütőlapos grillekhez képest
***Permacoat tapadásmentes bevonat nélküli Russell Hobbs grillekhez képest

Érdemes megnéznetek a hazai forgalmazó oldalát, ahol most kedvezményesen hozzájuthattok a termékhez:

http://russellhobbs.shop.hu/grillek/csaladi-grill-leveheto-sutolappal

Schlosser Kft. elérhetősége, ahol személyesen is megvehetitek és megnézhetitek:

Telefon: 36 1 237 0279
Cím: 1138 Budapest, Váci út 136/a
Az első 3 kép forrása: http://russellhobbs.shop.hu/grillek/csaladi-grill-leveheto-sutolappal

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr397760178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása