Vendégváró mini pizza
2015. augusztus 12. írta: Anita Bé

Vendégváró mini pizza

Annyi jó receptet ismertem meg az elmúlt időkben, hogy nem tudom visszafogni magam, így most ezt is megosztom Veletek. Ez az étel első sorban gyerekeknek fog örömöt okozni, de a hirtelen jött vendégeket is megkínálhatjuk vele, mert rendkívül gyorsan elkészül.

9e31f88c2e6fac5a9da015b53c93e0db.jpg

Hozzávalók: 1-2 csomag előre csomagolt tortilla lap (bármelyik alkalmas lesz)

                   1 konzerv paradicsomszósz

                   Ami a hűtőben fellelhető, és egy pizzán szívesen megennénk

                   ( felvághatjuk a paprikás szalámit apró kockára is )

                   Jó minőségű sajt

                   Só,bors, cukor, szárított oregáno

Elkészítés: Vágjuk ki a tortilla lapokat kör formára (Használhatunk poharat, de akár a paradicsomkonzervünk is segítségünkre siethet). Ezt követően helyezzük bele a kivágott formákat egy muffin sütőformába (előzetesen vajazzuk ki), majd kenjük be a paradicsomszószunkkal. (A szószhoz előzetesen adjunk egy kicsike sót,borsot, cukrot, és oregánot.) Erre halmozzuk rá a kívánt alapanyagot/alapanyagokat, majd legvégül a füstölt sajtot. 180 fokon előmelegített sütőben nagyon rövid alatt aranybarna színt kap, és azonnal tálalható. 

Jó étvágyat! :)           

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr77700522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása