Teszteltem: Katica Ajándék
2015. július 07. írta: Anita Bé

Teszteltem: Katica Ajándék

Olyan sok szép ajándéktárgyat lehet mostanában kapni, de azt észrevettem, hogy mindezt igen változatos áron kínálják. Nem tudtam, hogy ennek mi lehet az oka, féltem, hogy a minőség rovására megy, esetleg a kommunikáció olyan lassú, hogy azt nem lehet szó nélkül hagyni.

376596_281107148661145_1288981550_n.jpg

Nos, az egészen biztosan elmondható, hogy a Katica Ajándékbolt nekem 1 napon belül reagált minden feltett kérdésemre. Ez már számomra meglepő volt, hiszen az ember néha már az elvárásait nem teszi ilyen magasra. :) Nagyon kíváncsi voltam arra, hogy ha ez ennyire szuperül megy, akkor az általam elképzelt termék is olyan lesz-e, mint amilyennek megálmodtam.

sikmagnes_aras.jpg

Leírtam, hogy mit szeretnék, másnap az elkészített látványterv már a levelesládámban fogadott. Teljes döbbenettel néztem, hogy az általam elképzelt termék vázlata megvalósulni látszódott, mégis egy apró változáson törtem ezek után a fejem. Óvatosan reagáltam, és más szolgáltatókat ismerve félve vártam a reakciót...hiszen mégiscsak módosítani szerettem volna az elképzelt terveket. Ennek ellenére a már megszokott határidővel, minden megjegyzés nélkül megkaptam a választ :) A rendelést ezek után véglegesítettük, és az MPL 1 napon belül házhoz is hozta. :) Elképzelhető, hogy ez a gyorsaság nem mindennapos, és szerencsés helyzetben voltam. Kisebb és időben leadott rendelések esetén akár 2-3 nap átfutási idővel el tudják készíteni a kívánt terméket, ezt követően pedig postázni tudják. Természetesen azért jó munkához idő kell, főleg ha nagyobb tételről van szó, így azt tanácsolom érdeklődjétek majd meg, hogy Nálatok milyen határidővel lehet előzetesen számolni.  :)

Biztosan kíváncsiak vagytok, hogyan nézett ki az elképzelt kis mágneském? :) Fekete-fehéret szerettem volna, ez mindenkinek a hűtőjén jól mutat. Egyszerű betűtípussal írt dátumot kértem rá, melyet bárki könnyedén le tud olvasni, és egyértelműen mutatja az eseményünk napját. Ezt zöld színben kértem, ez dominált az esküvőnk napján is. :) 

unnamed_1_15.jpg

Véleményem szerint csodás lett, mindenki nagyon örült :) Szívből ajánlom Nektek is, ha ajándéktárgyon töritek a fejeteket, hogy válasszátok Őket:) Alább láthatjátok, hogy milyen kérésekkel tudjátok még felkeresni a céget:

szorolap.jpg

Képek forrása: Katica ajándék honlapja

Elérhetőségek:

http://www.katicaajandek.hu/

https://www.facebook.com/katicaajandek.hu/timeline

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr327602608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása