Teszteltem: Mucho Burrito
2015. július 05. írta: Anita Bé

Teszteltem: Mucho Burrito

Plázában jót enni manapság szinte lehetetlen küldetésnek minősül. Elszaporodtak a gyorséttermek, ezzel is ösztönözvén további vásárlásra az embereket. Megfordult a fejemben, hogy lehet-e mégis jót enni, ami gyorsan elkészül és laktató netán részben egészségesebb is?

7240_308588442602853_1128596325_n.png

 

A Mucho Burrito számomra egy nagyon kedves hely lett, mert az eladók mérhetetlenül segítőkészek, és kommunikatívak az ide látogató vendégekkel szemben. Úgy állítjuk össze a kívánt ételünket, ahogyan azt mi szeretjük: mindenből annyit tesznek bele, amennyit kérünk. Csodásan hangzik, igaz? Pedig a lényeget még nem is meséltem: a tortilla lapot kérhetitek hagyományosan, vagy választhatják a teljes kiőrlésű változatot is, fő az egészség ugye? Hm, így már Te is megkóstolnád?

Tesztelésünk tárgya egy férfias burrito, és egy nőies quasadilla volt. Az adagok hatalmasak, elképzelhetőnek tartom, hogy akár ketten is jóllaktunk volna egy tétellel. Szerencsére éhesen érkezünk, így volt lehetőségünk kényelmesen elfogyasztani mindkettőt.

A burritoba fekete babot, paradicsomos rizst, chorizzo sertést és egy kis sült csirkehúst kértünk. Különféle zöldségek és öntetek között vacilláltunk percekig ezen a gasztronómiai kalandon, melynek végén a salsa – avokado – jalapeno hármas mellett döntöttünk – megfogadva az eladók tanácsát. A végeredmény pedig? Egy akkora adag „ízcunami” ami kis híján elsöpörte hűséges, de kisétkűnek egyáltalán nem nevezhető segítőmet. Az avokádó finom krémes volt, ellensúlyozva a csípős salsa és jalapeno által jelentett tüzes perceket.

unnamed_4_7.jpg

A quasadilla kevésbé volt megtömve, ám így is szenzációsan finomra sikerült: finoman átsütött csirkemell, paprika, paradicsom, egy kis barnabab, friss saláta, sajt tette ilyen különlegessé, melyeket különböző házi készítésű szószok koronáztak meg. 3 különböző szószt kóstolhattam hozzá: egy enyhe salsát, egy fűszeres tejfölt, és az elengedhetetlen guacamolet. Nekem személyes kedvencem a salsa, melyből bátran kérhettem volna akár egy mediumot is. Az enyhét bátran ajánlom azoknak, akik nem tolerálják a csípős ízeket, jómagam ebben nem tapasztaltam ilyesmit. Nagyon kellemes volt az összhang, és itt is meg kell jegyezzem, hogy az adag hatalmas volt. Ha barátnővel jönnék el vásárolni a plázába, egészen biztos vagyok, hogy ezt választanám a túlárazott, és nem mellesleg bő olajban kisütött gyorséttermi sült krumplival szemben.

unnamed_3_12.jpg

Nagyon örülök annak, hogy hazánk megérett arra, hogy befogadja különböző országok kultúrájának ízét, és egy ilyen helyen is képes legyen megállni a helyét. Szimpatikus volt, hogy olyan üdítőkkel igyekeznek felpezsdíteni a kínálatot, amit Magyarországon máshol nem, vagy csak nehezen kaphattok meg! Milyen az íze? Egy lime-os, és egy mangos különlegességet kóstoltunk –Jaritos-,  mely enyhén szénsavas volt, és a fűszeres ízekhez nagyon jól passzolt. A lime inkább édeskés, mint savanykás, amin egy kicsit meg is lepődtem, de kellemes volt, nem éreztem gejnek. Az biztos, hogy ide még visszatérünk. Sokat és minőségit ettünk és ez teljesen megfizethető áron érhető el bármelyik gasztrokalandor számára.

unnamed_2_15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr957602906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása